L’Assemblea Avui

En parlarem amb la presidenta

Dolors Feliu
  • el dimecres 29 de març de 2023,
  • a les 19 hores,
  • al local de Les Corts per la Independència, carrer Caballero, 65.

L’Assemblea Nacional Catalana ha estat, i és, una eina polític-social decisiva en la història recent del nostre país i en formem part moltes persones d’ideologies i tendències diverses, però amb un mateix objectiu: la independència de Catalunya.

Al llarg dels darrers anys, hem viscut experiències contraposades, des de l’esperança a la frustració, de l’eufòria a l’escepticisme, de la germanor a la divisió; però malgrat tot això, l’ANC continua amb convenciment cap als seus objectius.

Per parlar de tot això i de la situació actual de l’ANC, hem convidat a la presidenta, Dolors Feliu. Volem conèixer de primera mà en quin punt es troba l’Assemblea, quins reptes tenim davant, quina és la situació dins del secretariat com a òrgan de govern, etc.

No volem fer un debat que ens porti enlloc, com malauradament acostuma a passar. Volem tenir la informació que ens permet pensar en com avançar i superar les dificultats que actualment ens limiten.

Us animem a venir i sentir les paraules de la presidenta. Un cop finalitzada la seva exposició, hi haurà un torn obert de preguntes.