23 de juliol: tertúlia virtual sobre el llibre independentista i més…

El Covid-155 ens va prohibir el Sant Jordi 2020. Per voluntat popular, el proper 23 de juliol celebrem la festa del llibre!

Proposem una xerrada virtual sobre llibres independentistes d’exiliats, presos polítics, els seus familiars i advocats, periodistes i politòlegs. Hem pensat que si n’heu llegit algun podríem comentar-lo lliurement aportant reflexions, passatges, crítiques…. Trieu i remeneu, feu-nos saber de quin llibre voleu parlar, i mantindrem una bona xerrada enriquidora!

I MÉS…

Si preferiu comentar un article periodístic, o si el cor us demana llegir un poema, un conte…, doncs fantàstic, es tracta de celebrar en comú tota escriptura! Digueu-nos-ho, estem oberts a tot allò que us vingui de gust! Ens divertirem fent reviure entre tots el Sant Jordi segrestat!

Tot seguit trobareu un llistat orientatiu de títols recents i un curt formulari. Si voleu participar ompliu-lo i envieu-nos-el abans del 23 de juliol.

Accepto que s'emmagatzemin i es tractin les dades aportades en aquest formulari per al propòsit que s'hi indica.
 

Llibre infantil

Assaig

I alguns títols en castellà: