Llibres per un Sant Jordi confinat

En la diada de Sant Jordi d’enguany, havíem previst ampliar l’espai de venda de llibres en la nostra parada de la Diagonal. La inesperada irrupció de la COVID-19 ens ho ha impedit. Tot i així ens fa il·lusió oferir-vos la selecció que havíem preparat. Hi trobareu sobretot assaigs sobre el procés d’independència i excepcionalment llibres sobre la llengua o d’altres gèneres. També hi trobareu una petita selecció de llibres per a infants, que durant el confinament mereixen tota l’atenció que els puguem donar.

Presentem la selecció de llibres ordenada pel cognom de l’autor i amb un enllaç a la seva descripció en la iniciativa Llibreries Obertes. L’objectiu de la iniciativa és evitar que les llibreries tanquin per la crisi de la COVID-19. Així, quan comprem un llibre, triem la llibreria on el volem comprar, la llibreria ingressa el 100% del seu preu i rebem un val per anar a recollir el llibre quan torni a obrir. Una de les llibreries del barri que participen en la iniciativa és el gat pelut que ens havia de facilitar els llibres per la nostra parada.

També ens volem fer ressò de la iniciativa Apadrina una llibreria de l’editorial Comanegra a la qual s’hi han afegit les editorials Obscura, Adesiara, Fragmenta, Fonoll, Sidillà, Apostroph i Trípode. Les editorials donen el 30% de l’import del llibre comprat directament a l’editorial a la llibreria que trieu o a la més propera al lloc on enviaran el llibre.

Finalment, l’editorial Tigre de Paper ingressa el 10% de l’import dels llibres que hi compreu directament a entitats que ajudin en la crisi sanitària del COVID-19 i la previsible crisi econòmica posterior. Si trieu la Plataforma les Corts com a entitat, els diners aniran a ajudar les veïnes i veïns de les Corts que més ho necessitin.

Llibre infantil

Assaig

I alguns títols en castellà: