Cada divendres a Plaça Catalunya – Caminades pels presos polítics

Les mobilitzacions per la llibertat dels nostres presos polítics són constants i el color groc es manifesta pels carrers i places de Catalunya com a signe de protesta contra aquestes actuacions antidemocràtiques i indignes dels poders de l’estat espanyol. Entre d’altres, cada divendres al vespre les assemblees territorials de Barcelona ens trobem a la plaça Catalunya per emprendre una caminada amb el següent recorregut: plaça de Catalunya, Portal de l’Àngel,  avinguda Catedral, carrer del Bisbe, plaça Sant Jaume, carrer del Call, carrer Banys Nous, carrer Ave Maria, plaça Sant Josep Oriol, carrer del Pi, carrer Portaferrissa, les Rambles, per acaba a la plaça Catalunya amb el cant dels Segadors.
VOLEM QUE EL PROPER DIVENDRES 12 SIGUI UNA CAMINADA ESPECIAL, BEN NOMBROSA. Us esperem a les 19 hores per començar puntualment la caminada, porteu signes o peces de roba de color groc, cartells i domassos. Ens acompanyaran  veus del Poble que Canta amb tots aquells que es vulguin afegir com a cantaires.  Convideu als vostres familiars, amigues i amics.
Divendres 12 de gener, plaça de Catalunya, 19 hores: caminada per la LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS

Sharing is caring!