20 de setembre, 19h a Can Deu, CAP A L’ESPAI SIDERAL!

El proper dimecres 20 de setembre, en el marc de la campanya de SÍ, us oferirem un acte organitzat per Les Corts per la Independència, a partir de les 19h al Centre Cívic de Can Deu, plaça de la Concòrdia.

L’acte començarà amb un breu parlament de Bernat Vila, membre del Secretariat Nacional de l’ANC, i continuarà amb l’espectacle CAP A L’ESPAI SIDERAL a càrrec de Quim Vila.

El seu autor el defineix com un espectacle d’humor amb discurs còmic i cançó irònica interactiva.

Després d’uns quants discs  i quatre espectacle, Quim Vila presenta ara aquest nou espectacle humorístic, construït a base d’speechs irònics marca de la casa i de temes de Cançons inspirats en el procés independentista català i en declaracions de polítics de l’unionisme més cavernícola.

Sharing is caring!