Dissabte 26 d’agost, no tenim por: 18h a Jardinets de Gràcia

 

El proper dissabte Barcelona acollirà una gran manifestació ciutadana contra el terrorisme i de solidaritat amb les víctimes dels darrers atemptats.

Des de l’Assemblea Nacional Catalana col·laborem activament perquè sigui una nova expressió cívica del nostre país. Aprofitant la nostra experiència, centenars de voluntaris de l’Assemblea contribuiran com a servei d’ordre, al costat dels voluntaris d’altres entitats, a l’èxit de la manifestació.

Si hi assistiu amb banderes, us demanem que portin, com es va fer en les grans mobilitzacions a París després dels atemptats, un llaç negre en senyal de dol. Si hi porteu cartells o pancartes (amb el logotip de l’Assemblea o anònims, tant se val), que els missatges siguin de sentit positiu, a favor de la pau i la llibertat i amb el lema “No Tinc Por”.

T’animem a ser-hi, i, si pots, amb una samarreta de color blau seguint la crida que hem fet més d’un centenar de les entitats cíviques del país: #AnemDeBlauPerLaPau.

Fins dissabte!

📆 Dissabte 26-A

⏰ 18.00 h

📍 Jardinets de Gràcia, BCN.

Sharing is caring!