Tens tres quarts d’hora? – Vídeo de la conferència d’Àngels Folch sobre el referèndum

El dilluns 31 de juliol VilaWeb publicava una notícia amb el títol “La conferència d’Àngels Folch sobre el referèndum que corre per les xarxes”. Es tracta de la filmació d’una de les sessions informatives que els secretaris nacionals de la Comissió d’Incidència Política, en col·laboració amb les assemblees territorials de l’Assemblea Nacional Catalana, han anat organitzant per tot el territori al llarg de les darreres setmanes. A Les Corts vam realitzar la sessió informativa el 27 de juny, a les Cristalleries Planell.

La conferència de la secretària nacional Àngels Folch és una explicació ordenada, molt clara i a la vegada complexa, matisada i sense simplificacions, sobre el referèndum d’independència. Dura tres quarts (48 minuts i mig concretament). La recomanem amb entusiasme!

Sharing is caring!