15 i 19 de juny: Sessions informatives adreçades a tots els membres i simpatitzants de l’ANC

Hem arribat a la darrera etapa del llarg camí que vam iniciar fa cinc anys. Als propers mesos ens caldrà tenir les coses molt clares, no deixar-nos arrossegar pel soroll mediàtic, ni per les amenaces i pressions que augmentaran dia rere dia, i, a la vegada, fer pinya entorn l’objectiu que ens hem fixat en el full de ruta aprovat a l’assembla general del proppassat 29 d’abril.

Ens caldrà també tenir molt clar el relat i els arguments que haurem de fer servir durant aquests mesos. Què és un referèndum? Quines qüestions cal tenir clares de cara la seva celebració Quines actituds ens ajudaran a assolir l’objectiu? Com enfocar els propers mesos?

Per poder-vos-ho transmetre i parlar-ne entre tots, des d’Incidència Política, hem començat a fer sessions informatives per tot el territori adreçades a tots els membres i simpatitzants de l’assemblea. A la comarca del Barcelonès ja n’hem fet dues, una a la seu de l’ANC i una altra a Sant Andreu.

Le dues següents es faran a:  

 

SANTS-MONTJUÏC

Dia: 15 de juny de 2017

Hora: a 2/4 de 8 del vespre

Lloc: Cotxeres de Sants, carrer de Sants, 79, 08014, Barcelona

 

SARRIÀ-SANT GERVASI

Dia: 19 de juny de 2017

Hora: a 2/4 de 8 del vespre

Lloc: Hotel Catalònia 505, Sala Tibidabo, carrer Muntaner, 505, Barcelona

Sharing is caring!