10 de juny – Multi-paradetes al Mercat de la Florida

El 10 de juny a partir de les 10:30 organitzarem multi-paradetes davant del Mercat de la Florida conjuntament amb L’Hospitalet per la Independència. La jornada començarà amb una cercavila a càrrec dels Tabalers de Les Corts i tot seguit hi haurà jocs infantils, tallers, pallassos i moltes sorpreses més. També hi hauran xerrades, entre d’altres, d’Oriol Amorós (diputat de Junts pel Sí i Secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania), de Robert Masih (senador d’ERC) i de Chema Clavero (ex-president de Súmate). I per acabar, compartirem un vermut. No us ho perdeu!

El mateix dia 10 de juny, mentre fem les multi-paradetes, organitzarem una passejada amb cartells reivindicatius, en forma de persones-anunci. Conscienciar, conscienciar i conscienciar, no podem parar.

Sharing is caring!