Declaració institucional de suport al 9n a instància de l’ANC les Corts

El passat 2 de març a les 19h el Ple del Consell de Districte de les Corts va aprovar una declaració institucional de suport a la declaració del Parlament de Catalunya del passat 9 de novembre de 2015.
La proposició va ser presentada per ERC a instància de l’Assemblea Nacional Catalana de les Corts i d’Òmnium les Corts i va ser aprovada per 7 vots a favor (CDC, ERC, CUP), 6 en contra (C’s, PSC, PP, Unió) i dues abstencions (BeC).

Al vídeo següent, a partir del minut 2:46:00, hi podeu veure la intervenció de la nostra coordinadora i dels grups del Consell, així com la posterior aprovació.

DECLARACIÓ INSTITUCIONAL
El Consell de Districte de Les Corts, acorda:

  • Que l’Ajuntament posi a l’abast de la ciutadania els mecanismes adients per dur a terme el procés constituent, garantint-ne la màxima participació i poder avançar així cap a la plena sobirania del nostre país.
  • Que es materialitzin les actuacions oportunes entre l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, per a l’acompliment del pla de xoc que social que emana de la resolució del 9 de novembre, atès que aquestes dues algunes administracions comparteixen responsabilitats de govern, per exemple a través dels seus consorcis.

 

 

 

Sharing is caring!